Overlijden melden?

Bel 010-2017165

Uitvaart Rotterdam

Wanneer u te maken krijgt met het verlies van een dierbare, is het belangrijk dat u iemand hebt op wie u kunt vertrouwen. Het enige dat moeilijker is dan iemand voor de laatste keer bij u thuis brengen, is het regelen van de begrafenis of herdenkingsdienst. Onze familiale begrafenisondernemers willen niets liever dan dit proces voor u zo gemakkelijk mogelijk maken. Wij zijn er in Rotterdam om u te helpen en te ondersteunen bij de uitvaart op elke manier die we kunnen.

Een persoonlijke uitvaart in Rotterdam

Als iemand die u dierbaar is onlangs is overleden, wilt u er zeker van zijn dat hun laatste wensen worden gerespecteerd en vervuld op een persoonlijke en waardige manier. Daarbij zullen wij ervoor zorgen dat de laatste momenten van uw dierbare niet alleen eerbiedig, maar ook zeer persoonlijk zijn, zodat hun overtuigingen en voorkeuren in deze zeer moeilijke tijd worden weerspiegeld. Onze professionele staf zal u door het proces van het regelen van de uitvaart begeleiden, waarbij persoonlijke steun en hulp aan uw familie wordt geboden. Wij hebben een reputatie opgebouwd van zorgzaamheid en bekwaamheid, terwijl wij kwaliteit en waarde leveren in uitvaartverzorging. Wij staan u bij elke stap van het proces bij, elke beslissing die we nemen is gemaakt met u en uw familie in gedachten. Onze kisten en crematie-urnen zijn ontworpen om aan al uw wensen te voldoen.

Kloeg Uitvaart

Al generaties lang is de familie Kloeg uitvaartondernemer in de regio Rotterdam. Kloeg Uitvaart zet deze traditie als familiebedrijf voort en staat dag en nacht voor u klaar om directe hulp te bieden. Met zorg en aandacht, vanuit ons hart.

Kloeg Uitvaart is een kleinschalig uitvaartondernemer met ruim 30 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten, werkzaam in Rotterdam. Vanuit onze kernwaarden: betrokkenheid, warmte en integriteit bieden wij ondersteuning en hulp bij het organiseren van de uitvaart. Met rust, ruimte en aandacht om op passende wijze afscheid te nemen. Er is tegenwoordig erg veel mogelijk om een persoonlijk afscheid te realiseren, die vooral ook een weerspiegeling mag zijn van hoe iemand zijn leven heeft geleid.

Meer over Kloeg Uitvaart

I. Bak
I. Bak
Uitvaartverzorger: Mandy Kloeg
Read More
"Prima geregeld een aanrader in deze moeilijke tijd"
J.V. Mierle
J.V. Mierle
Uitvaartverzorger: Henk van der Gaarden
Read More
De professionele benadering, werd door ons ervaren als een prima persoonlijke behandeling en vooral meedenken en ons de vrijheid te laten om te kiezen. Zeer tevreden!
Gerard van Maurik
Gerard van Maurik
Uitvaartverzorger: Henk van der Gaarden
Read More
De uitvaart van mijn broer verzorgd door Kloeg. Alles tot in de puntjes geregeld. En fijn contact met uitvaart verzorger Henk van der Gaarden. Prima ervaring en budgettair véél gunstiger dan de grote organisaties

Wat te doen bij overlijden

Waarschuw de huisarts. Bij een overlijden thuis, in het ziekenhuis of in het verzorgingshuis moet eerst de (huis)arts worden ingeschakeld voor het ‘schouwen’, het daadwerkelijk vaststellen van het overlijden. In een zorginstelling en het ziekenhuis is vaak een arts aanwezig en wordt deze automatisch gewaarschuwd.

Wanneer het lichaam is geschouwd door de arts, neemt u contact op met de uitvaartverzorger. In samenspraak wordt directe hulp geboden, zoals de laatste verzorging en het eventuele overbrengen of thuis opbaren van de overledene. Tevens wordt er een afspraak gemaakt om de uitvaart te bespreken, op een tijdstip en locatie naar keuze.

De uitvaartverzorger zal er ook voor zorgen dat eventuele uitvaartpolissen tot uitkering zullen worden gebracht bij de betreffende verzekeraar. U bent altijd vrij in de keuze van uitvaartverzorger, ongeachte waar u verzekerd bent (laat u tijdig informeren indien de polis een natura-verzekering betreft).

Bel 010-2017165 om een overlijden te melden.

Voorbespreking

Wij bieden u de mogelijkheid om uw uitvaart vooraf te bespreken in een voorbespreking. Tijdens dit persoonlijke gesprek nemen wij al uw wensen met betrekking tot de uitvaart door en leggen deze vast in een dossier. Het kan een geruststelling zijn voor uw nabestaanden, wetende dat de uitvaartwensen bekend zijn en zodanig worden opgevolgd. Tevens verkrijgt u hiermee ook een overzicht van de totale kosten van de uitvaart, zodat u ook financieel gezien weet waar u aan toe bent.

Wensenboekje

Een passende uitvaart is een uitvaart die aansluit op uw persoonlijke wensen.
Door het opschrijven van uw wensen, kunt u uw voorkeuren kenbaar maken voor de uitvoering van uw uitvaart. Voor uzelf, maar ook voor uw nabestaanden. Hiertoe stellen wij gratis wensenboekjes beschikbaar die u vrijblijvend bij ons kunt aanvragen. U kunt  gebruik maken van onderstaand formulier om een aanvraag in te dienen. Wij zullen het wensenboekje dan zo spoedig mogelijk naar u toezenden.

Heeft u liever hulp bij het invullen van het wensenboekje, omdat u niet weet waar u moet beginnen 
of omdat u nog aan het oriënteren bent?
Wij komen in dat geval ook gerust bij u langs om u te adviseren in alle mogelijke keuzes.

U kunt het boekje ook telefonisch aanvragen via telefoonnummer