Overlijden melden?

Bel 010-2017165

Uitvaartkosten

Het is lastig om zonder voorkennis de kosten van een uitvaart te benoemen. Deze kosten zijn geheel afhankelijk van uw wensen; wordt het een compacte en eenvoudige crematie of begrafenis met een algemeen graf, een eigen familiegraf of wordt het een meer uitgebreide en traditionele uitvaart met een condoleance avond, kerkdienst en (één of meerdere) volgauto’s?

Een uitvaart, waarbij zowel de afscheidsplechtigheid alsmede het condoleren op één en dezelfde locatie plaatsvindt, met een algemeen graf of een crematie in de regio Rotterdam is te regelen vanaf circa € 4.100,00. Bekijk hier een voorbeeld van een compact samengestelde uitvaart.

Maar een wat uitgebreidere uitvaart, waarbij gebruik wordt gemaakt van een rouwcentrum met rouwbezoek, één of meerder volgauto’s, kerkwerk, rouwadvertenties of waar bijvoorbeeld veel belangstellenden te verwachten zijn voor het condoleren, zullen de kosten aanzienlijk verhogen. Afhankelijk van de locatie en het gekozen tijdstip kost een dergelijke uitvaart dan al snel gemiddeld € 6.500,00.

Het is dan ook raadzaam om van tevoren geheel vrijblijvend de uitvaart te bespreken zodat wij een offerte op maat kunnen maken. Dit kan zowel met een persoonlijk bezoek of met een telefonisch contact, waar wij door middel van het stellen van enkele vragen u een passende opgaaf kunnen bieden.

Om u alsnog een indruk te geven van de hoogte van de kosten van een uitvaart, volgen hieronder enkele (globale) kosten.