Overlijden melden?

Bel 010-2017165

Over Kloeg Uitvaart - Uitvaartondernemer in Rotterdam en omstreken

Al generaties lang is de familie Kloeg uitvaartondernemer in de regio Rotterdam. Kloeg Uitvaart zet deze traditie als familiebedrijf voort en staat dag en nacht voor u klaar om directe hulp te bieden. Met zorg en aandacht, vanuit ons hart.

Kloeg Uitvaart is een kleinschalig familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten, werkzaam in Rotterdam en omstreken. Vanuit onze kernwaarden: betrokkenheid, warmte en integriteit bieden wij ondersteuning en hulp bij het organiseren van de uitvaart. Met rust, ruimte en aandacht om op passende wijze afscheid te nemen. Er is tegenwoordig erg veel mogelijk om een persoonlijk afscheid te realiseren, die vooral ook een weerspiegeling mag zijn van hoe iemand zijn leven heeft geleid.

Wij verzorgen traditionele uitvaarten met respect voor ieders geloof, met óf zonder kerkdiensten of juist met moderne rituelen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel gevoel ontwikkeld voor uw persoonlijke wensen. Wij helpen u waar mogelijk bij het vorm geven van een passend afscheid en nemen u de praktische zaken uit handen, zodat u rust en ruimte heeft om afscheid te nemen van uw dierbare. U heeft bij ons een vast aanspreekpunt waarmee u gedurende alle dagen tot aan het afscheid alles rustig kan bespreken. Wij vinden het belangrijk om als uitvaartondernemer aandachtsvolle begeleiding en persoonlijke hulp te bieden in de regio Rotterdam. Hiermee helpen wij om een waardig afscheid te kunnen bieden voor de nabestaanden. 

U kunt ons altijd bellen voor een informatief gesprek, voor meer informatie over onze diensten of het maken van een afspraak voor een voorbespreking. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en om uw eventuele vragen te beantwoorden.

Wij zijn tevens houder van het keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Wat dit keurmerk precies inhoudt, leest u hier

Kloeg Uitvaart staat voor Aandachtsvolle begeleiding van het laatste afscheid